I LOVE.. My man. Yoga. Friends. Sun. Messy hair. Travelling. Mornings. Dogs. Ink. Nature. Kissing. Eyebrows. Yogapants. Family. Natural cosmetics. Chocolate. Summer. Hugs. Bikinis. Books. Candle light. Turquoise. Nail polishes. Animals. Tea. Anklets. Braids. Woolsocks. Breakfast. Sea. Home. Cinnamon. Positive people. Juicing. Walking in the woods.

torstai 22. joulukuuta 2016

RUOKAREISSUJA INTIASTA INDONESIAAN





Olen "perinteisen" ja simppelin ruoan ystävä. Harvoin meillä tehdään mitään kovin monimutkaisia tai erikoisia aterioita. Välillä on silti kiva kokeilla jotain aivan toisenlaista ja näihin hetkiin voinkin lämpimästi suositella Vegaanin Katuruokaa -kirjaa! Kirjan on kirjoittanut MasterChef UK -finalisti (2011) Jackie Kearney, joka on yhdistänyt kirjassaan kaksi elinikäistä intohimoaan - matkailun ja vegaaniruoan. Kirjan alussa on johdantona Jackien omaa elämäntarinaa ja kertomusta kirjan ideoinnista ja synnystä. Reseptejä pohjustamaan on esitelty muutamia perusainesosia ja kerrottu mm. miten tofusta saa hyvänmakuista ja miten täydellinen riisi valmistuu. Itse reseptit on jaoteltu maittain. Intia & Sri Lanka / Thaimaa, Laos & Vietnam / Malesia & Indonesia. Kirjasta löytyy tietoa jokaisen maan ruokakulttuurista, ja kulttuurista yleensäkin. Kokonaisuutena kirja on mielestäni loistava, koska se ei rajoitu pelkkiin resepteihin vaan lukija saa paljon syvempääkin tietoa.

- Susanna

*Kirja saatu kustantajalta
**Postaus sisältää affiliate-linkkejä. 

2 kommenttia:

  1. Tuo olisi kyllä hyvä täydennys kirjahyllyyn muiden vegaani keittokirjojen joukkoon! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää on kyllä mielenkiintoinen ja vähän erilainen :)

      Poista

Kiitos kommentistasi <3